Aanschaffen van een abonnement

Een seizoensabonnement aanschaffen kan tijdens de voorverkoop met een korting van € 10,00 per abonnement (buiten de bestaande gezinskorting). Dit is alleen mogelijk wanneer u bestelt vóór 1 april en voldoet aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden

U kunt één of meer abonnement, voor één gezin, bestellen met voorverkoopkorting. Bij meerdere gezinsleden pakt u óók de bestaande gezinskorting mee (zie tarievenlijst 2018). Deze gezinskorting wordt alleen toegepast bij gezinsleden die allen op hetzelfde adres wonen.

Wat te doen?

Gebruik het bestelformulier abonnementen uit de zwembadkrant. Vul het linkerdeel volledig in, laat het rechterdeel vrij voor onze administratie. Knip het GEHELE formulier langs de stippellijn uit. U kunt het bestelformulier abonnement(en) downloaden.

Toevoegen:

per persoon één recente, niet eerder geplastificeerde, pasfoto welke achterop is voorzien van naam en geboortedatum. De foto mag beslist niet groter zijn dan 3.5 x 4.5 cm: pasfotoformaat!

Doe het formulier met pasfoto(‘s) in een gesloten envelop vóór 1 april in de brievenbus van het zwembad of stuur per post naar:

Het Knopenbad

Godfried van Rhenenlaan 55

3417 AM Montfoort.

Seizoenabonnement

1e abonnement
€ 73,00
€ 83,00
2e abonnement
€ 66,00
€ 76,00
3e abonnement
€ 58,00
€ 68,00

Website ontwikkeld door: DM - Interactive