Abonnement

Aanschaffen van een abonnement

Een seizoensabonnement aanschaffen kan tijdens de voorverkoop met een korting van € 10,00 per abonnement (buiten de bestaande gezinskorting). Dit is alleen mogelijk wanneer u bestelt vóór 1 april en voldoet aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden

U kunt één of meer abonnement, voor één gezin, bestellen met voorverkoopkorting. Bij meerdere gezinsleden pakt u óók de bestaande gezinskorting mee (zie tarievenlijst 2019). Deze gezinskorting wordt alleen toegepast bij gezinsleden die allen op hetzelfde adres wonen.

Wat te doen?

  • Gebruik het bestelformulier abonnementen uit de zwembadkrant. Vul het linkerdeel volledig in, laat het rechterdeel vrij voor onze administratie. Knip het GEHELE formulier langs de stippellijn uit.
  • U kunt het bestelformulier abonnement(en) downloaden, zie hiervoor de button rechtsboven op deze pagina. 

Toevoegen:

per persoon één recente, niet eerder geplastificeerde, paspoortfoto welke achterop is voorzien van naam en geboortedatum. De foto mag beslist niet groter zijn dan 3.5 x 4.5 cm: pasfotoformaat!

Doe het formulier met pasfoto(‘s) in een gesloten envelop vóór 1 april in de brievenbus van het zwembad of stuur per post naar:

Het Knopenbad

Godfried van Rhenenlaan 55

3417 AM Montfoort.

Seizoenabonnement

1e abonnement
€ 73,00
€ 83,00
2e abonnement
€ 66,00
€ 76,00
3e abonnement
€ 58,00
€ 68,00

Website ontwikkeld door: DM - Interactive