Aquajoggen

Aquajoggen 2

Aquajoggen

Een andere manier op sportief bezig te zijn : aquajoggen.

Aquajoggen is een looptraining in het water met als voordeel dat de gewrichten, spieren en pezen minder worden belast. Bijna alle spiergroepen van het hele lichaam worden getraind: armen, benen, romp- en buikspieren. Ondertussen worden de calorieën verbrand door continu gebruik van de spieren in combinatie met de weerstand van het water.

U verbruikt meer energie bij bewegen in het water dan bij bewegen op de kant. Het aquajoggen vindt m.n. plaats in het diepe gedeelte van het zwembad en er wordt gebruik gemaakt van een wetbelt. Dit is een band om je middel welk een opwaartse kracht geeft waardoor u in verticale positie blijft drijven. Op het ritme van muziek en onder begeleiding van een instructeur, doet u afwisselende en conditionele oefeningen waarbij verschillende materialen gebruikt kunnen worden. U beweegt en doet uw oefeningen op uw eigen snelheid en uithoudingsvermogen.

Voor wie?

Aquajoggen is zeer geschikt voor mensen die op een plezierige manier aan hun conditie en fitheid willen werken in een gezellige groep. Zowel ervaren aquajoggers als beginners zijn van harte welkom. Het is wel handig als je kunt zwemmen.

Wanneer?

Woensdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur.

Start:

Woensdag 8 mei 2019

Kosten?

De kosten voor een seizoenskaart zijn € 60,00. Een los kaartje kost € 6,00 (met abonnement of zonder abonnement).

Website ontwikkeld door: DM - Interactive