Trimzwemmen voor volwassenen

Wilt u een sportieve uitdaging en houdt u van zwemmen?

Dan is trimzwemmen een goede keuze. Het doel van trimzwemmen is om in een gezellige ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen. Zo werkt u op een verantwoorde wijze aan het verbeteren van uw conditie en fitheid onder begeleiding van een zweminstructeur. Het is gezond voor het lichaam, want bijna alle spiergroepen worden gebruikt.

In verschillende niveaus wordt er getraind. Er wordt niet alleen gewerkt aan uw conditie maar ook alle zwemslagen komen aan bod. Door middel van gevarieerde oefeningen evt. met behulp van verschillende materialen wordt de zwemtechniek verbeterd en zal het zwemmen na verloop van tijd makkelijker en sneller gaan. De groep en de instructeur motiveren u om telkens een stapje verder te gaan. Alles uiteraard naar eigen niveau en kunnen.

Voor wie?

Aan deze activiteit is geen maximum leeftijd verbonden. (Hoewel er voor kinderen een aparte groep is gestart. Zie trimzwemmen voor kinderen). Iedereen die goed en vooral gezond met zijn lichaam wil omgaan is dan ook van harte welkom. Je hoeft geen goede zwemmer te zijn om mee te doen, maar je moet wel kunnen zwemmen.

Wanneer?

Dinsdagavond van 19.45 uur – 20.30 uur óf vrijdagmorgen van 10.00 uur – 10.45 uur.

Start:

Dinsdag 30 april 2019 en vrijdag 3 mei 2019

Kosten:

U kunt een seizoenskaart kopen voor trimzwemmen aan de kassa. Zowel voor de dinsdagavond als voor de vrijdagochtend.

De kosten voor een seizoenskaart zijn € 60,00. (met of zonder abonnement). Een los kaartje kost € 6,00. (met of zonder abonnement)

Website ontwikkeld door: DM - Interactive