Wachtlijst Diploma A

Is uw zoon/dochter op 31 december 2018 nog vijf (5) jaar dan kunt u hem/haar op de wachtlijst laten plaatsen. Eventuele plaatsing voor les gaat op volgorde van geboortedatum.

Wat moet u doen?

  • Download/print het ‘Abonnement(en) bestelformulier’ (zie onder Informatie, Abonnementen), vul het linkerdeel volledig in, laat het rechterdeel vrij voor onze eigen administratie.
  • Toevoegen: één recente, niet eerder geplastificeerde, pasfoto - achterop voorzien van naam en geboortedatum. (De foto mag beslist niet groter zijn dan 3.5 x 4.5cm: pasfotoformaat!)
  • Doe het formulier met pasfoto in een gesloten envelop. Schrijf op de envelop: “wachtlijst diploma A” plus het telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent. Doe de envelop vóór 1 april 2018 in de brievenbus van het zwembad.

Aan het eind van week 16 wordt er telefonisch contact opgenomen met iedere wachtlijstdeelnemer of uw kind geplaatst kan worden.

Let op! Wanneer uw zoon/dochter definitief niet geplaatst wordt voor zwemles 2018, dan wil dat niet zeggen dat hij/zij automatisch al ingeschreven staat voor het seizoen 2019. U dient uw kind in 2018 opnieuw aan te melden voor diploma A. Als u wilt kunt u het al bestelde voorverkoopabonnement voor seizoen 2018 laten vervallen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive