Abonnement 2023

Uw abonnement (pas) van vorig jaar activeert u via de website !

De pas is voorzien van een chip zodat de pas meerdere jaren gebruikt kan worden. Vanaf 1 februari 2023 kunt u uw pas opnieuw gebruiken door de pas weer te activeren. Ga naar abonnementen, vul uw mailadres in waarmee u uw abonnement  heeft aangeschaft. U ontvangt op dit mailadres een mail met een link. U klikt op deze link en komt direct in uw account terecht. In uw eigen account omgeving kunt u uw abonnement(en) weer activeren door middel van de abonnementen te kiezen en uw betaling via i deal uit te voeren. 

Online een nieuw abonnement bestellen

Met ingang van vorig seizoen kunt u uw abonnement alleen online bestellen, klik hier voor deze te bestellen.  U vult uw mailadres in. Op dit mailadres ontvangt u direct een link, u klikt op deze link en komt direct in uw accoutn omgeving terecht. Hier kunt u snel en eenvoudig uw gegevens invullen, een foto uploaden vanaf uw computer, tablet of telefoon (of zelfs tijdens het bestelproces een foto maken via de computer) en veilig betalen via iDeal. De foto moet wel een actuele en herkenbare foto zijn van alleen uw gezicht!

Ook kunt u uw zwemlessen aan deze pas toevoegen.( Let op: De verkoop van de leskaarten start maandag 20 maart om 10.00 uur). Bewaar uw pas goed, want deze kunt u namelijk volgend jaar weer gebruiken. Waardeer de pas dan eenvoudig via onze site weer op! Een nieuwe pas kost u namelijk € 5,00. Zonde van uw geld en het milieu! 

Prijs abonnement

Bestelt u vóór 1 april uw abonnement dan geldt er een korting van € 10,00 per abonnement (voorverkoop). Vanaf 1 april vervalt deze korting (naverkoop).                       

Voorverkoop

vóór 1 april

Naverkoop
vanaf 1 april

1e abonnement

€ 95,00

€ 105,00

2e abonnement 

€ 90,00

€ 100,00

3e abonnement 

€ 85,00

€ 95,00

4e abonnement   

€ 80,00

€ 90,00

5e abonnement

€ 75,00 

€ 85,00

6e abonnement en verder

€ 70,00

€ 80,00

vervangabonnement

€ 5,00

Gezinskorting

U kunt één of meer abonnementen, voor één gezin, bestellen met gezinskorting. Deze gezinskorting wordt alleen toegepast bij gezinsleden die allen op hetzelfde adres wonen en alleen als de abonnementen tegelijk online besteld en afgerekend worden. Zorg dat u alle gegevens en foto's van de gezinsleden bij de hand heeft als u de abonnementen gaat bestellen. Indien later in het seizoen een gezinslid alsnog een abonnement wil bestellen, dan betaalt hij/zij weer de prijs van het 1e abonnement met naverkoopprijs. Als de betaling is afgerond, wordt uw abonnement gemaakt. De nieuw gemaakte abonnementen worden thuis bezorgd. 

Een abonnement is niet verplicht, maar in veel gevallen wel voordeliger. Een los kaartje kost € 6,00 (2 jaar en ouder).  Een 10-badenkaart kost € 48,50. Kinderen tot 2 jaar gratis entree.

Duurzaamheid nieuw abonnement

Het nieuwe pasje dat u ontvangt, kunt u de volgende jaren weer gebruiken. Dus gooi het niet weg. Er zit een chip op uw pas. Volgend jaar kunt u met uw abonnementsnummer de pas weer opnieuw opladen zodat de pas weer geldig is.

Toegang Knopenbad

Bij elk bezoek voor het recreatief zwemmen moet u het volgende tonen:

bezoeker
met abonnement

bezoeker
zonder abonnement

recreatief kinderen t/m 12 jaar abonnement QR code

recreatief zwemmen 13 jr en ouder

abonnement QR code

banen zwemmen 

abonnement en reserveren  QR code en reserveren

De abonnementhouder kan 5 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd zich aanmelden door de pas op de witte paslezer neer te leggen, deze wordt dan uitgelezen en dan heeft u, na bevestiging van uw reservering in het systeem toegang tot het zwembad.

De QR code kunt u printen, of meenemen via uw telefoon.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive