Vrij zwemmen

Tijden 

's ochtends 09.30 - 11.45 uur
ma-di-do-vr 14.00 - 17.00 uur
woensdag 13.00 - 17.00 uur
weekend 13.00 - 17.00 uur

Vrij zwemmen en schoolzwemmen / trimzwemmen

Op de maandag en woensdag is er schoolzwemmen van 09.45 - 11.45 uur. Tijdens het schoolzwemmen kunt u gewoon komen zwemmen. In het zwembad ligt er op dit tijdstip één scheidingslijn in het water. Dit geldt ook voor het trimzwemmen op de vrijdag van 10.00 - 10.45 uur.

Vrij zwemmen en banen zwemmen in de avond

In de avond is tijdens het banen zwemmen het tweede en derde bad (grote en kleine glijbaan) geopend voor het vrij zwemmen. Voor banen zwemmen moet u reserveren. Voor het vrij zwemmen in het tweede en derde bad hoeft u niet te reserveren. U kunt tijdens het vrij zwemmen niet overstappen naar het banen zwemmen.

Toegang vrij zwemmen

Met abonnement Neem altijd uw abonnement mee, zonder abonnement krijgt u namelijk geen toegang.
Zonder abonnement Heeft u geen abonnement 2024? Dan moet u, voor elk bezoek aan ons zwembad een entreebewijs hebben in de vorm van een toegangskaartje (€ 6,00) of een 10-baden kaart (€ 48,50) die via deze site te koop is. Reken af door middel van iDEAL. Na betaling ontvangt u een QR-code op het opgegeven mailadres. Neem deze QR-code mee op uw telefoon of uitgeprint. Zonder QR-code geen toegang. 

De Slok

De Slok is open. 

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor iedereen toegankelijk. Dit jaar zal ‘de spin’ hopelijk weer in het bad komen te liggen en er zijn ook badmatten etc. om mee te spelen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive