Vrij zwemmen

Vrij zwemmen 

Tijdens je bezoek gelden onze huisregels. 

Vrij zwemmen en schoolzwemmen

Op de maandag en woensdag is er schoolzwemmen van 09.45 - 11.45 uur. Tijdens het schoolzwemmen kunt u gewoon komen zwemmen. In het zwembad liggen er op dit tijdstip geen lijnen in het water.

Vrij zwemmen en banen zwemmen

In de avond is tijdens het banen zwemmen het 2de en 3de bad (grote en kleine glijbaan) geopend voor het vrijzwemmen. Voor banen zwemmen moet u reserveren. Voor het vrijzwemmen in het 2de en 3de bad hoeft u niet te reserveren. U kunt niet tijdens het vrijzwemmen overstappen naar het banen zwemmen.

Toegang vrij zwemmen

Abbonement :

Neem  altijd je abonnement mee, zonder abonnement krijg je namenlijk geen toegang.

Geen Abbonement :

Heb je geen abonnement 2023? Dan moet je, voor elk bezoek aan ons zwembad een entreebewijs hebben in de vorm van een toegangskaartje (€ 6,00) of een 10-baden kaart (€ 48,50) die via deze site te koop is. Reken af door middel van i-DEAL. Na betaling ontvang je een QR-code op het opgegeven mailadres. Neem deze QR-code  mee op je telefoon of uitgeprint. Zonder QR-code geen toegang. 

De Slok

De Slok is open. 

Glijbanen / spelmateriaal

De glijbanen zijn voor iedereen toegankelijk.. Dit jaar zal ‘de spin’ hopelijk weer in het bad komen te liggen en er zijn ook  badmatten etc. om mee te spelen.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive