Diploma A

Ook dit jaar vraagt u de leskaart voor de zwemles van uw kind(eren) online aan, via de website van het Knopenbad. Als uw kind op zwemles komt bent u verplicht om ook een abonnement voor hem/haar te bestellen.

Leeftijdsgrens = 6 jaar

Als uw zoon/dochter op 31 december 2024 zes (6) jaar of ouder is dan kan hij/zij op zwemles. Wanneer uw zoon/dochter ná 31 december 2024 zes (6) jaar wordt, lees dan verder bij: ‘Is uw zoon of dochter op 31 december 2024 nog 5 jaar?’

Datum en kosten inschrijving zwemles

Wanneer vanaf dinsdag 19 maart om 10.00 uur
Prijs zwemles € 245,00 exclusief abonnement
Prijs abonnement vóór 1 april €   95,00 (vanaf 1 april € 105,00)
1e zwemles woensdag 1 mei

Werkwijze inschrijven

Vorig jaar abonnement (pasje) aangevraagd Vorig jaar GEEN abonnement (pasje) aangevraagd
 • Heeft u vorig jaar al een abonnement (pas) aangevraagd dan gaat u naar de button "abonnement of account" op de home pagina.
 • Vul uw emailadres in en u krijgt een link via de mail waarmee u kunt inloggen om in uw account te komen De gegevens van de gezinsleden komen tevoorschijn. Geef aan voor wie u het abonnement wilt verlengen (hokje aanvinken links boven de foto). U kunt ook gezinsleden toevoegen.
 • U kunt vanaf dinsdag 19 maart  vanaf 10.00 uur een leskaart diploma A toevoegen.
 • U kunt zelf de groep bepalen, mits er nog plaats is.
 • Als de betaling via iDEAL is afgerond dan is uw kind geplaatst.
 • Uw pasje, met met daarop uw abonnement en leskaart diploma A, is klaar voor gebruik.
 • Had u vorig jaar geen abonnement (pas) dan moet u eerst een abonnement aanvragen.
 • Het aanschaffen van een abonnement is verplicht wanneer uw kind op zwemles komt.
 • Ga naar de button "abonnement" op de home pagina.
 • Vul uw emailadres in en u ontvangt in uw mailbox  een mailtje met een link om uw account te maken. Zijn er meer gezinsleden die een abonnement willen, voeg deze dan gelijk toe in verband met de gezinskorting. Gebruik een recente pasfoto. 
 • Vanaf dinsdag 19 maart om 10.00 uur kunt u een leskaart  diploma A toevoegen.
 • U kunt zelf de groep bepalen, mits er nog plaats is. 
 • Als de betaling via iDEAL is afgerond, is uw kind geplaatst voor zwemles.
 • U krijgt de pas, waar het abonnement en de leskaart op staat, thuis bezorgd.

Gezinskorting

Let op! Als u het abonnement bestelt van uw kind dat op zwemles gaat dan kunt u gelijk de abonnementen van de rest van het gezin bestellen om te profiteren van de gezinskorting. Zorg dat u recente pasfoto's en gegevens van de gezinsleden bij de hand heeft. U kunt ook via de website een foto maken. Bestelt u later nog een abonnement dan betaalt u de prijs van het 1ste abonnement. De gezinskorting geldt dan niet meer.

Lesschema diploma A

Diploma A heeft dit jaar drie groepen. We starten vóór de grote vakantie met drie keer per week zwemles (maandag, woensdag en donderdag). In de grote vakantie geven we vier keer per week zwemles (maandag t/m donderdag) en verschuiven de zwemlessen naar de ochtend. U ontvangt hierover tijdig bericht.

Groep A1 maandag, woensdag en donderdag 17.00-17.30 uur
Groep A2 maandag, woensdag en donderdag 17.30-18.00 uur
Groep A3 maandag, woensdag en donderdag 18.00-18.30 uur

Is uw zoon of dochter op 31 december 2024 nog 5 jaar?

Stuur dan een email naar info@knopenbad.nl. Vermeldt hierin de naam, geboortedatum, adres van uw zoon/dochter en een telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Eind maart wordt er telefonisch contact opgenomen met iedere wachtlijstdeelnemer of uw kind geplaatst kan worden. Eventuele plaatsing voor les gaat op volgorde van geboortedatum.

Niet geplaatst?

Mocht uw kind niet geplaatst kunnen worden en valt uw zoon/dochter binnen de gestelde leeftijdsgrens, dan kunt u aangeven via een email info@knopenbad.nl dat u uw kind op de wachtlijst wilt laten plaatsen.

Let op! Wanneer uw zoon/dochter definitief niet geplaatst wordt voor zwemles in 2024, dan wil dat niet zeggen dat hij/zij automatisch al ingeschreven staat voor het seizoen 2025. U dient uw kind in 2025 opnieuw aan te melden voor diploma A.

Lesschema

Tijd Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
17.00-17.30 A1 B1 A1 A1
17.30-18.00 A2 ZV 2+3 A2 A2
18.00-18.30 A3 ZV 1 A3 A3
18.30-19.00 C C B2

Website ontwikkeld door: DM - Interactive