Diploma A

In 2019 op zwemles voor diploma A ?

Wat u als ouder/verzorger moet weten en wat te doen:

Stap 1.

De leeftijdsgrens Is uw zoon/dochter op 31 december 2019 zes (6) jaar of ouder dan kan hij/zij op les. Wanneer uw zoon/dochter ná 31 december 2019 zes (6) jaar wordt lees dan verder bij: Wachtlijst diploma A.

Stap 2.

Abonnement bestellen in de voorverkoop. Het aanschaffen van een abonnement is verplicht wanneer uw kind op zwemles gaat.

  • Gebruik het bestelformulier abonnementen, vul het linkerdeel volledig in en knip het gehele formulier langs de stippellijn uit, inclusief het rechterdeel welk deel beschreven gaat worden door onze eigen administratie. U kunt het bestelformulier downloaden/printen onder Informatie, kopje abonnementen.
  • Toevoegen: één recente, niet eerder geplastificeerde, pasfoto ( paspoortfoto) - achterop voorzien van naam en geboortedatum. (De paspoortfoto mag beslist niet groter zijn dan 3.5 x 4.5cm: pasfotoformaat!)
  • Doe het formulier met de recente pasfoto in een gesloten envelop vóór 1 april 2018 in de brievenbus van het zwembad.                                          

Let op: u mag er niet automatisch van uitgaan dat een besteld abonnement recht geeft op een lesplaats.

De plaatsing wordt pas definitief na aanmelding en betaling van de leskaart en het abonnement. Het is niet mogelijk uw kind vooraf op te geven voor een bepaalde lesgroep bijv. schriftelijk, door een notitie op het bestelformulier. Dit regelt u pas op het moment van aanmelding zwemles.

Stap 3.

Aanmelden voor zwemles :

Wanneer:   woensdagavond 17 april 2019

Waar:         Antoniushof te Montfoort

Tijdstip:      tussen 19.00 en 19.30 uur

Prijs:          € 194,00 exclusief abonnement Afrekenen: contant of pinbetaling

Houd u er rekening mee dat wij per seizoen een beperkt aantal kinderen voor diploma A kunnen plaatsen. Kom op tijd want vol is vol! De kinderen worden ingedeeld in drie lesgroepen. Tot aan de zomervakantie wordt er drie keer per week een half uur les gegeven op vaste lesdagen en lestijden:

Groep A1   op maandag, dinsdag en donderdag van 17.30–18.00 uur

Groep A2   op maandag, dinsdag en donderdag van 18.00–18.30 uur

Groep A3   op maandag, dinsdag en donderdag van 18.30–19.00 uur

Tijdens de zomervakantie worden de lessen verplaatst naar de ochtenduren. Van maandag t/m donderdag wordt er dan vier keer per week een half uur les gegeven. Wanneer de scholen weer beginnen, wordt er weer ‘s avonds lesgegeven, óók vier keer per week een half uur.

Over de leswijzigingen ontvangt u steeds tijdig bericht van ons.

Website ontwikkeld door: DM - Interactive