Banenzwemmen

In het Knopenbad zijn er ook dit seizoen weer aangepaste tijden om banen te zwemmen . Gezien de goede ervaringen van vorige jaren liggen er lijnen in het zwembad zodat er 3 vakken ontstaan. Een baan voor de snelle zwemmers, een baan voor de doorzwemmers en een baan voor de zwemmers.

Zwemmen doet u voor uw conditie, uw gezondheid en ook omdat u het leuk vindt. Dus laat u zich niet afschrikken door deze onderverdeling naar niveau. Door de onderverdeling op basis van het niveau/de zwemsnelheid gaan wij ervanuit dat iedereen op zijn eigen wijze binnen deze richtlijn met plezier kan zwemmen.

U reserveert op een bepaalde datum en in een bepaalde blok. Elke blok heeft een eigen starttijd, zodat niet iedereen tegelijk start en stopt met zwemmen. U kunt maximaal 5 dagen van te voren reserveren!

Wij maken gebruik van de volgende onderverdeling:

Baan 1+2
Snelle zwemmers 

Dit zijn zwemmers die met hoge snelheid (meestal door middel van borstcrawl) zwemmen.
Baan 3+4
Doorzwemmers
Dit zijn zwemmers die er van houden om lekker door te zwemmen.
Baan 5+6
Zwemmers
Dit zijn zwemmers die rustig willen zwemmen.

En als u tijdens het zwemmen merkt dat u toch beter in een andere baan had kunnen zwemmen, dan past u de volgende keer uw reservering hier op aan. U kunt ook in overleg met het badpersoneel van baan wisselen.

Zonder een reservering is het niet mogelijk om te gaan banen zwemmen. Voor elke keer dat u wilt zwemmen moet u steeds een nieuwe reservering maken. Voor vrij zwemmen hoeft u niet te reserveren.

Reserveren kan op 2 manieren (met en zonder abonnement). Ga naar de pagina  van boek uw bezoek
Zonder abonnement, met dagkaart of 10-badenkaart.
U koopt eerst een toegangsbewijs (dagkaart of 10-badenkaart). U ontvangt een QR-code via de mail, hieronder staat een reserveringscode (bij de dagkaart gebruikt u de laatste 6 cijfers/letters)

Website ontwikkeld door: DM - Interactive