Karo Murk.jpg

Ondersteun de crowdfunding actie van Karo Murk voor de aanschaf van een zwembadlift !

Karo is tijdens het seizoen een regelmatige bezoeker van ons Knopenbad. Doordat Karo de ziekte ALS heeft is het voor hem niet mogelijk om zelfstandig het zwembad te betreden. Nu hebben wij wel de beschikking over een zwembadlift maar deze werkt helaas niet meer en kan ook niet meer hersteld worden. Om Karo wel van het zwembad te laten genieten helpt het zwembadpersoneel hem uiteraard om Karo het zwembad in- en uit te tillen. 

Dit is de reden waarom ik deze crowd funding actie gestart ben verteld Karo. Ik wil wat terug doen voor deze mensen zodat er meer mindervaliden gebruik kunnen maken van dit prachtige zwembad. De aanschafprijs van een nieuwe mobiele zwembadlift is hoog, tussen de eur. 8.000,= tot eur. 10.000,= en zoveel geld heeft het zwembad niet tot zijn beschikking. Met een mobiele zwembadlift is het namelijk mogelijk om in de diverse zwembaden mensen te water te laten, van jong tot oud waardoor de gebruiksmogelijkheden optimaal benut worden. 

Bekijk het interview van Karo op RTV Utrecht of bezoek zijn facebook pagina 

Ondersteun Karo in zijn doel, uw bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL47RABO 0128 0510 43 t.n.v. Stichting Zwembad Montfoort.

Zwembad lift.jpg

Website ontwikkeld door: DM - Interactive