Zwemvierdaagse

Zwem4daagse dinsdag 22 mei t/m vrijdag 25 mei 2018

U leest het goed. Dit jaar duurt de zwem4daagse slechts 4 dagen. 4 dagen zwemmen in plaats van 5 dagen. Ben jij die "waterrat" die nooit genoeg krijgt van zwemmen? Want nu kan je vier dagen te keer gaan en veel plezier beleven in het water. Vergeet niet om iemand mee te nemen, dan wordt het alleen maar leuker. Dus samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Natuurlijk zijn je broertjes of zusjes ook van harte welkom!

Woensdag 23 mei is weer de Hollandse avond. Je mag verkleed komen zwemmen met als thema Holland. De mooist en/of orgineelst geklede zwemmer wordt uiteraard beloont.

Donderdag 24 mei voor de eerste keer het Rabobank Stuiverduiken. Op deze avond kunnen de kinderen die deelnemen aan de zwemvierdaagse met een zwemdiploma, maar zonder duikbril, 10 eurocentstukken opduiken uit het zwembad. Er liggen 2.500 10 eurocentmunten verdeeld in het zwembad. Alles wat je opduikt mag je houden !!

De Nationale Zwem4daagse in het kort:

  • Vier dagen zwemmen
  • Dinsdag t/m vrijdag (dus geen snipperdag)
  • Per dag 250 of 500 meter afleggen (5 of 10 banen)
  • Mooie medaille als je al je meters hebt gezwommen
  • Leuke activiteiten rond en in het zwembad De Nationale Zwemvierdaagse is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud.

Al 49 jaar organiseert de KNZB de Nationale Zwemvierdaagse om zoveel mogelijk mensen intensief met zwemmen in contact te brengen. In 2018 wordt in het Knopenbad dit evenement voor de 43e keer georganiseerd.

Wanneer?

Data:                    Dinsdag 22 mei t/m vrijdag 25 mei 2018

Tijdstippen:          di. t/m  vr.  19.00 - 20.00 uur of di. t/m vr. 06.30 – 08.00 uur

Vroege Vogels     di. t/m  do. 09.00 - 10.00 uur

Senioren              di. t/m  vr.  13.30 - 14.30 uur

Voor de allerkleinsten, zonder een zwemdiploma, is er weer een Kinder4daagse.

Het ondiepe bad wordt dan omgetoverd in een waterspeeltuin. Glijbaanrace en discozwemmen De zwem4daagse wordt op vrijdagavond afgesloten met de traditionele glijbaanrace voor de kinderen met een zwemdiploma van 5 t/m 12 jaar die meegedaan hebben aan deze zwem4daagse. Een spectaculaire afvalrace voor verschillende leeftijdcategorieën. Voor iedereen is er na afloop ook nog discozwemmen. Na vier avonden zwemmen ontvangen alle deelnemers voor deze prestatie op vrijdag een medaille.

Deelnemers kunnen zich laten inschrijven aan de kassa van het Knopenbad alleen op de eerste avond van de zwemvierdaagse in de kraam. Noteer alvast voor de hoeveelste keer je de zwem4daagse zwemt, dit voor de juiste medaille.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de Zwem4daagse € 5,00 per persoon en voor de kinderen zonder zwemdiploma die meedoen aan de Kinder4daagse € 2,50.

Heeft u nog vragen? Bel het Knopenbad, telefoon 47 15 77

Website ontwikkeld door: DM - Interactive